Posledná téma
Youtube
Podpor nás
Pokiaľ nevlastníš paypal účet, môžeš zaslať ľubovoľnú sumu na č.ú. 4203521234/8360
Ďakujeme za každý príspevok, peniaze budú použité na rozvoj a aktivity ZÚ RC auto PrešovDingofender "Fénix"
Strana 1 z 1 • Share •
Dingofender "Fénix"
Taáto karosa ma velmi velku historiu :) Na zaciatku pri kupe SCX 10 od Gina som bol jej prvy majitel, po case ked som si kupil Jeepa som nemal pre nu vyuzite a predal som ju Norikovy ktoremu na Honcha nesedela tak putovala tusim k Adamesovi a potom neviem co sa snou robilo.. Minuly pretek ju mal Adam na mieste a celkom mi "udrela" do oci, zapacila sa mi tak som si povedal, ze ju vezmem naspat
Kedze medzi casom som si kupil aj kasnu od Kamila43 (Defender) a mal som doma Dinga ktory je vlastne Defender bez licenie , teda bez roznych znakov LR Defender som si povedal, ze vyuzijem Kamilovu kasnicku ktora mi bohuzial nesedela, nie taak celkom razvor ale to, ze mi na konci vycnieval ram
Dal som tomu taky pracovny nazov "Fenix" kedze, si myslim, ze tato kasna tak trosku vstala z popola a najde vyuzitie, ak nie u mna (minimalne teraz ) tak u niekoho dalsieho
Pri foteni bol len tak polozeny kedze mi nepasuje kedze mi zavadza vzadu krabicka s elektronikou

mam k nej este kopec doplnkov

Paci sa?
Mal by o nu niekto zaujem za normalnu cenu ?

Dal som tomu taky pracovny nazov "Fenix" kedze, si myslim, ze tato kasna tak trosku vstala z popola a najde vyuzitie, ak nie u mna (minimalne teraz ) tak u niekoho dalsieho

Pri foteni bol len tak polozeny kedze mi nepasuje kedze mi zavadza vzadu krabicka s elektronikou

mam k nej este kopec doplnkov

Paci sa?

Subie- Dôveryhodnosť 2
- Počet príspevkov : 2553
Vek : 22
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: