Posledná téma
Youtube
Podpor nás
Pokiaľ nevlastníš paypal účet, môžeš zaslať ľubovoľnú sumu na č.ú. 4203521234/8360
Ďakujeme za každý príspevok, peniaze budú použité na rozvoj a aktivity ZÚ RC auto PrešovDF-02 .. start the from the bottom
2 posters
Strana 1 z 1
DF-02 .. start the from the bottom
Zdravim osadnikov
Uz dlhsi cas som zanedbaval rozne RC akcie , nebolo velmi casu ani chuti. Dlhsi cas (dostal som sa k nej zhruba nieco okolo roka dozadu) mam doma Mikovu bugy ... OK, asi si uz hovorite "Preboha DF , blud..." ale ... zapacila sa mi, je to nieco ine ako som mal doteraz, a kedze drift upadol , rozhodol som sa o nu trosku postarat.. dnes som nahodil elektro z drifta a neprekvapivo to ma zvuk jak cirkular
Ale cakal som to, predsa len asi jej chyba trosku oleja a "materinskej" lasky
Som pripraveny , ze to nebude neviem aky velky zazrak ale chcem ist do toho, uvidime co z toho bude, ide mi predovsetkym o FUN, zatial len taketo lahke fotky , mam v plane najblizsie dni ju rozobrat , premazat, dat novu vazelinku do difu, naolejovat loziska atd.... :) Samorezjem trsoku vizualneho tuningu bude urcite

Uz dlhsi cas som zanedbaval rozne RC akcie , nebolo velmi casu ani chuti. Dlhsi cas (dostal som sa k nej zhruba nieco okolo roka dozadu) mam doma Mikovu bugy ... OK, asi si uz hovorite "Preboha DF , blud..." ale ... zapacila sa mi, je to nieco ine ako som mal doteraz, a kedze drift upadol , rozhodol som sa o nu trosku postarat.. dnes som nahodil elektro z drifta a neprekvapivo to ma zvuk jak cirkular

Som pripraveny , ze to nebude neviem aky velky zazrak ale chcem ist do toho, uvidime co z toho bude, ide mi predovsetkym o FUN, zatial len taketo lahke fotky , mam v plane najblizsie dni ju rozobrat , premazat, dat novu vazelinku do difu, naolejovat loziska atd.... :) Samorezjem trsoku vizualneho tuningu bude urcite

Subie- Dôveryhodnosť 2
- Počet príspevkov : 2553
Vek : 26
Re: DF-02 .. start the from the bottom
Ta poprosím nerob mi tu reklamu ja som tu buggynu predal v roku 2011 inému a bola v dobrom stave.
Ten tvoj ,,projekt,, skonči tak ako všetky ostatné... reči reči a skutek utek

Ten tvoj ,,projekt,, skonči tak ako všetky ostatné... reči reči a skutek utek

mik6666- Dôveryhodnosť 1
- Počet príspevkov : 1248
Vek : 34
Uf , som trosku prekvapeny tvojou reakciou ale OK....
Neviem akú ma historiu, nikomu nerobim reklamu, narazal som na to, ze čas ktorý bola odlozena sa na nej prejavil... V poriadku, beriem tvoj nazor, ja dúfam, že sa to podari...
Neviem akú ma historiu, nikomu nerobim reklamu, narazal som na to, ze čas ktorý bola odlozena sa na nej prejavil... V poriadku, beriem tvoj nazor, ja dúfam, že sa to podari...
Subie- Dôveryhodnosť 2
Takze
Dnes poobede som sa s tym zacal hrat, rozobrany zadok ...

.... vymene loziska za gulickove

.. premazany diff

... premazane loziska
.. vymeny olej v tlmicoch
Pokracujem v predku

Dnes poobede som sa s tym zacal hrat, rozobrany zadok ...

.... vymene loziska za gulickove

.. premazany diff

... premazane loziska
.. vymeny olej v tlmicoch
Pokracujem v predku

Subie- Dôveryhodnosť 2
Vcera som sa pustil do predku, rovnaky postup ako pri zadku tj. rozobrane premazane :)

Taktiez vymenene loziska za gulickove

Dnes cakaju este tlmice na vymenu oleja a neskor namotovanie samotnej elektroniky

Taktiez vymenene loziska za gulickove

Dnes cakaju este tlmice na vymenu oleja a neskor namotovanie samotnej elektroniky

Subie- Dôveryhodnosť 2
Dnes dokoncenie "generalky" , zmontovane, poskladane.... teraz nahodit elektroniku

...aj napriek tomu, ze niesom velky zastanca "karbon folii" , aplikoval som ju na predny drzia ktory bol hlinikovy domacej vyroby

...aj napriek tomu, ze niesom velky zastanca "karbon folii" , aplikoval som ju na predny drzia ktory bol hlinikovy domacej vyroby

Subie- Dôveryhodnosť 2
Včera sa mi podarilo zohnať drziak serva a tak dnes alebo zajtra môžem skompletizovat elektroniku

Subie- Dôveryhodnosť 2
Po dlhsej odmlke som medzitym pracoval na bugy, pripevnena elektro , mame za sebou prvou testovacu jazdu a mozeme sa pustit do nejakeho "tuningu"
Kedze plastove kridlo by asi vela nevydrzalo , rozhodol som sa vyrobit si nove kovove.. snad bude mat dlhsiuu zivotnost

Momentalne je uz nastriekane na cierno a cakame za vyschnutim...
Taktiez sa dnes mam v plane pustit do osvetlenia tak uvidime ci sa nieco podari

Kedze plastove kridlo by asi vela nevydrzalo , rozhodol som sa vyrobit si nove kovove.. snad bude mat dlhsiuu zivotnost

Momentalne je uz nastriekane na cierno a cakame za vyschnutim...
Taktiez sa dnes mam v plane pustit do osvetlenia tak uvidime ci sa nieco podari

Subie- Dôveryhodnosť 2
Kridielko nastriekane , nahodene ... ano, tie oderky su tam narokom...

Subie- Dôveryhodnosť 2
Svietiiiiiiiiiiiime
I ked od tych bielych prednych som cakal viac muziky ale nevadi, mozno este prirobim nejaku aspon 5 W

Subie- Dôveryhodnosť 2
Kde bolo tam bolo a to bol koniec...

mik6666- Dôveryhodnosť 1
- Počet príspevkov : 1248
Vek : 34
Kde bolo a Mik sa zrazu nasiel :) ked uz nie na FB teda... Ano koniec, bugy je pojazdna nuz po spraveni som nemal dalej potrebu davat sem fotky, zbytocne drazdit (i ked neviem preco?) a cakat na nejaky podripovacny prispevok.. za cely cas ked som ju daval dokopy a hadzal sem prispevky, aktivita v teme bola takmer nulova , teda ak do aktivity ratam aj ten prispevok v ktorom si ma splachol hned na zaciatku... ale som rad, ze sa teraz zaujimas
Ak chces, mozeme niekedy pojazdit
Drz sa 

Subie- Dôveryhodnosť 2
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: