Posledná téma
Youtube
Podpor nás
Pokiaľ nevlastníš paypal účet, môžeš zaslať ľubovoľnú sumu na č.ú. 4203521234/8360
Ďakujeme za každý príspevok, peniaze budú použité na rozvoj a aktivity ZÚ RC auto PrešovGPToys FOXX S911 unboxing and test
2 posters
:: galéria (rôzne) :: Video
Strana 1 z 1
GPToys FOXX S911 unboxing and test
Srdecne zdravim z Japonska :)
Kontaktovali ma z gearbest.com aby som si toto auticko vyskusal a natocil nejake video :) Nikdy som taketo off-road auto nemal a tak som na to skocil.
Prijemne ma to prekvapilo. Je to len taky maly test. Ak sa Vam nechce na to vsetko pozerat, skocte si 3:33 kde sa zacina jazdit. Tiez o nieco dalej mam zabery kde je camera na aute.
Kontaktovali ma z gearbest.com aby som si toto auticko vyskusal a natocil nejake video :) Nikdy som taketo off-road auto nemal a tak som na to skocil.
Prijemne ma to prekvapilo. Je to len taky maly test. Ak sa Vam nechce na to vsetko pozerat, skocte si 3:33 kde sa zacina jazdit. Tiez o nieco dalej mam zabery kde je camera na aute.
MSPDawgs- Dôveryhodnosť 1
- Vaše záujmy : RC Drift, video a musika k videam
Počet príspevkov : 199
Re: GPToys FOXX S911 unboxing and test
Prajem ti aby si takych ziadosti o skusku modelov mal viac :) Len z gopro vsetko nenatocis. pri takomto videu by to chcelo uz aj kamerku zo zoomom a kombinovat to. Neviem ci si videl moje posledne video z pmd tak sa trosku pochvalim ale aj to sa dalo spravit inak mozno lepsie https://www.youtube.com/watch?v=F8yxyw0iU0E
manmaro- Dôveryhodnosť 1
- Počet príspevkov : 1291
Re: GPToys FOXX S911 unboxing and test
Dakujem Mas to pekne to video :) Ja som sa snazil filmovat trosku na moj Nikon no nejak mi to neslo. Musim si to viacej preskusat :) Tym ze som vacsinou sam ta Gopro mi najviac vyhovuje, no ma to svoj limit.
Este raz dakuje.
Este raz dakuje.
MSPDawgs- Dôveryhodnosť 1
- Vaše záujmy : RC Drift, video a musika k videam
Počet príspevkov : 199

» RC Drift69 - Camera test of new body for 2015
» SKILL Concept - Project 20 "EXTRA FOOTAGE AND TEST"
» DIY GoPro Camera Swivel mount for RC Cars test
» SKILL Concept - Project 20 "EXTRA FOOTAGE AND TEST"
» DIY GoPro Camera Swivel mount for RC Cars test
:: galéria (rôzne) :: Video
Strana 1 z 1