Posledná téma
Youtube
Podpor nás
Pokiaľ nevlastníš paypal účet, môžeš zaslať ľubovoľnú sumu na č.ú. 4203521234/8360
Ďakujeme za každý príspevok, peniaze budú použité na rozvoj a aktivity ZÚ RC auto PrešovPomoc pri kúpe auta-Všetky otázky ohľadom kúpe auta SEM!
+40
Maktoko
KamilB
brezo
M-Power (Bobo)
LM
Speedy_050
ktm200exc
7fofrik88
Nezbeda
cigi
pipo406
Krpec (BFC-design)
matulienko
gino
FixZ
stanko
radot
lubor
erik96
ToM
potkan
manmaro
baracuda
Webbie
Michell
JRM
ZCPa3k
kristof96
NeedFear
vladiak
Vlado
ggeerrii
Neon87
Adames
Dano K.
Ginkori
mik6666
golfgti16v
Lukas2003
Subie
44 posters
Strana 13 z 13
Strana 13 z 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Pomoc pri kúpe auta-Všetky otázky ohľadom kúpe auta SEM!
podvozok som stlačil dolú :) a kupil som kola HPI racing tieto : http://www.hpiracing.com/products/en/4406/
budu ok na drift na asfalt?
ak by niekto mal dobré linky na karoserie z SR alebo ČR okrem mr-racing.cz tak pls o link. Cez ebay kupovaŤ nechcem, lebo ta cena v konečnom dosledku s clom aj tak vide ako u nas alebo od susedov. /zatial to vidim na : Toyota Trueno AE86. ale rad by som niečo štylovejšie . nejaku mazdu RX7 alebo nissan 180sx aneb toyota supra :) .
a ak ma niekto link odkial kupit ABS ka na koberec tak by mi to pomohlo :) diks.
EDIT: karoserie som našiel, sice mimo EU, ale čo narobim . už len tie gumy.
budu ok na drift na asfalt?
ak by niekto mal dobré linky na karoserie z SR alebo ČR okrem mr-racing.cz tak pls o link. Cez ebay kupovaŤ nechcem, lebo ta cena v konečnom dosledku s clom aj tak vide ako u nas alebo od susedov. /zatial to vidim na : Toyota Trueno AE86. ale rad by som niečo štylovejšie . nejaku mazdu RX7 alebo nissan 180sx aneb toyota supra :) .
a ak ma niekto link odkial kupit ABS ka na koberec tak by mi to pomohlo :) diks.
EDIT: karoserie som našiel, sice mimo EU, ale čo narobim . už len tie gumy.
Maktoko- Dôveryhodnosť 1
- Počet príspevkov : 604
Zdravim vas
Som tu novy a chcel by som zacat s driftom a aj realy...
Newiem si vybrat na zaciatok aky model kupit ale premyslal som nad tymto...
http://www.mz-racing.net/p4667-58461-mitsubishi-lancer-evo-v-df-03ra/
V popise je ze to ma v baleni prevodove pomeri 8.22:1, 7.90:1, 7.16:1. Vedel by mi dakto povedat k comu to presne sluzi a ako dane prevody mozu ovplivnit chod modela alebo na co presne je mozne pouzit dany pomer??
Vopred vdaka
Som tu novy a chcel by som zacat s driftom a aj realy...
Newiem si vybrat na zaciatok aky model kupit ale premyslal som nad tymto...
http://www.mz-racing.net/p4667-58461-mitsubishi-lancer-evo-v-df-03ra/
V popise je ze to ma v baleni prevodove pomeri 8.22:1, 7.90:1, 7.16:1. Vedel by mi dakto povedat k comu to presne sluzi a ako dane prevody mozu ovplivnit chod modela alebo na co presne je mozne pouzit dany pomer??
Vopred vdaka
jamalsk- Návštevník
- Počet príspevkov : 2
Nevie mi dakto poradit ci tento podvozok sa da upravit tak aby sa snim dalo aj driftovat...
Je tam potrebna dajaka specialna uprava alebo daco ine?
Je tam potrebna dajaka specialna uprava alebo daco ine?
jamalsk- Návštevník
- Počet príspevkov : 2
Napisal som ti správu :)
Krpec (BFC-design)- Dôveryhodnosť 1
- Počet príspevkov : 397
driftovat sa s nim urcite da, ale ma mnozstvo konstrukcne rozdielnych rieseni oproti onroad podvozkom, zakladnym je umiestnenie baterky zospodu a nasledne problemy z pouzitim standartnych lipo bateriek v hardcase obale. dalej neskutocne blbo vyriesene prepakovanie riadenia a slabe vychylky. toto je povodom buggy podvozok ktory je len upraveny aby sa vtrepal pod standartnu lexanovu karosu sirky 190mm. mam jeho klon buggy verzie od fy. reely a nic moc. na vyblbnutie na prasnych povrchoch ok ale na drift nie najvhodnejsie.
Michell- Dôveryhodnosť 1
- Počet príspevkov : 1066
Zdravím chcem začať jazdiť už som bol parkrat v ABC a velmi sa mi to paci.Chcel by som sa opytať či je dobré auto?
http://www.rc-auta.eu/zbozi/4555/Tamiya-TT01E-D-Lexus-GS400-Drift--LED-.htm
http://www.rc-auta.eu/zbozi/4555/Tamiya-TT01E-D-Lexus-GS400-Drift--LED-.htm
René Vagaský- Dôveryhodnosť 3
- Vaše záujmy : RC modely
Počet príspevkov : 39
Vek : 24
Za tú cenu už môžeš mať napr. Sakuru, ktorá je na úplne inej úrovni ako TT-01
http://www.rcmart.com/3racing-kitsakuras-sakura-zero-touring-p-32632.html?cPath=420_1417
http://www.rcmart.com/3racing-kitsakuras-sakura-zero-touring-p-32632.html?cPath=420_1417
Lukas2003- Dôveryhodnosť 1
- Vaše záujmy : R/C modelárstvo, fotografovanie
Počet príspevkov : 2840
Vek : 34
A ake je postovne?
René Vagaský- Dôveryhodnosť 3
- Vaše záujmy : RC modely
Počet príspevkov : 39
Vek : 24
poslal som ti PM , ponukam Xray čo je svetová špička on-road podvozkov, SP je to samé a za 260€ čo za to chcem je to zadarmo
A pokial chceš niečo super lacné, tak som videl že Dzusik predáva TT01 aj s radiom za 120€
http://inzerce.modelbazar.cz/show.php?ftxt=tt01
A pokial chceš niečo super lacné, tak som videl že Dzusik predáva TT01 aj s radiom za 120€
http://inzerce.modelbazar.cz/show.php?ftxt=tt01
Nezbeda- Dôveryhodnosť 2
- Počet príspevkov : 200
Vek : 52
po piatkovom rozhovore s továrenským jazdcom Rc modelov konštatujem že špičkové podvozky ako sú Xray a ďalšie, sú určené predovšetkým na okruhové, rýchlostné jazdenie.
Preto tento pilot Rc modelov povedal, že na Drift, je zbytočné vynakladať tolko peňazí za podvozok, lebo práve to(myslím konštrukčné vlastnosti podvozku), načo sú určené tieto modely (Xray...) pri Drifte nevyužijete !!!!
Samozrejme pokial nechcete niekedy jazdiť rýchlostné okruhy , čo by bola investícia do budúcnosti.
Preto tento pilot Rc modelov povedal, že na Drift, je zbytočné vynakladať tolko peňazí za podvozok, lebo práve to(myslím konštrukčné vlastnosti podvozku), načo sú určené tieto modely (Xray...) pri Drifte nevyužijete !!!!
Samozrejme pokial nechcete niekedy jazdiť rýchlostné okruhy , čo by bola investícia do budúcnosti.

KamilB- Dôveryhodnosť 1
- Vaše záujmy : Rodina,motorka, RC, Lačnov, Pivo
Počet príspevkov : 961
Vek : 56
Ano to máš pravdu, ale ked kupiš starši xray, tak je to lepsie ako nejaká TT 01, ponukam svojho Xray-a + elektroniku, skratka komplet auto za 260 € a keď kúpiš tt a ho tuninguješ tak je to drahšie
Naposledy upravil Nezbeda dňa Ut 26 jún 2012 - 7:29, celkom upravené 1 krát.
Nezbeda- Dôveryhodnosť 2
- Počet príspevkov : 200
Vek : 52
no a jazdi ten tovarensky aj drift ?
peter656- Dôveryhodnosť 1
- Počet príspevkov : 379
jj jazdil, a nehovorím že hovoril aby ste kupovali hneď starú ojazdenú TA 01, ale hovoril o kupovaní drahých okruhových špeciálov

KamilB- Dôveryhodnosť 1
Pri cene 260 sa vôbec nedá hovoriť o drahom modeli , mám rovnaký a kupoval som ho takisto jazdený a vyšiel ma o dosť viac. Z dodanou elektronikou je vhodný ako na okruh tak aj na drift a za tie prachy nedostanete nič v rovnakej kvalite a bez potreby úpravy alebo tuningu. Mmch. Chcel by som vedieť či ten tovarensky jazdec má odjazdene v drifte na xray aspon toľko čo ja. A okruhy jazdievam pravidelne aj ked len nižšiu kategóriu. Pre drift si osobne po svojej chuti a chuti kolegov z Ke nevieme predstaviť nič insie len preladene okruhove podvozky, preto mi pripadá tvrdenie "tovarenskeho jazdca" scestné alebo znevazovanim driftu. A ja osobne v našich končinách poznám len jediného fundovaneho teamoveho jazdca xray a to Zdenka Kunaka a pokiaľ viem ten drift nikdy nejazdil.
Michell- Dôveryhodnosť 1
Vek : 50
volá sa Rado Rusinko, jazdí cestu aj buggy
ja nechcem ani on nikoho znevažovať, cena 260 eura je good za to čo ponúka,
len riešim to, že niektorí začínajúci chcú autá ktoré vôbec na začiatok v drifte nepotrebujú,
hlavné je začať jazdiť, o tom to je,
veď pozrite na výsledky v drifte na SK v minulom roku, na popredných miestach jednoznačne kralujú práve Tamiye, od TA 01 po TB 03B,
ja nechcem ani on nikoho znevažovať, cena 260 eura je good za to čo ponúka,
len riešim to, že niektorí začínajúci chcú autá ktoré vôbec na začiatok v drifte nepotrebujú,
hlavné je začať jazdiť, o tom to je,

KamilB- Dôveryhodnosť 1
Rada Rusinka poznám osobne tiež. Akurát som netušil že je tovarensky jazdec a čo sa driftu týka tak ten asi len skúšal pár krát zo srandy, lebo driftovat som ho nevidel a ani nepočul od neho žeby to skúšal. Minulý rok a PKP drift cup nieje zrovna referenčne podujatie, skús sa pozrieť na čom jazdí väčšina drifterov v pohárových súťažiach v európe prípadne aj ďalej a zistis že sú to driftove specialy veľa krát aj o dosť drahšie ako okruhovky alebo je to práve hromada preladenych okruhoviek. Ak je za dobrú cenu tak má človek vystarane z trápením z prvým podvozkom nadlho a nemusí sa trápiť z nejakým TTčkom a potom z jeho predajom ako to veľakrát vidím okolo seba.
Michell- Dôveryhodnosť 1
Vek : 50
Michel máš úplnú pravdu,
no my sme geograficky v európe, ale to je tak všetko, naša smola, ale to je už iná téma
mne ide ale o filozofiu kupovania drift modelu pre začiatočníka,
ako napr.moj synek, chce, ale čo on už nechcel , tak nazačiatok TA 01 a podobné akurát,
ak ho to bude baviť a bude chcieť ísť ďalej tak potom X RAY , SAKURA , YOKOMO...
ja keby som mu kupoval stále to čo chce a top veci ,že to je teda IN, tak by som musel pracovať 47,5 hodiny denne, 74 dní do mesiaca ...
od decka počúvam jednu hlášku že :
tumáš hušle a nauč še hrac,
jak še naučiš ,pric zamnu a kupim ci aj struny
tane aj pejc
no my sme geograficky v európe, ale to je tak všetko, naša smola, ale to je už iná téma
mne ide ale o filozofiu kupovania drift modelu pre začiatočníka,
ako napr.moj synek, chce, ale čo on už nechcel , tak nazačiatok TA 01 a podobné akurát,
ak ho to bude baviť a bude chcieť ísť ďalej tak potom X RAY , SAKURA , YOKOMO...
ja keby som mu kupoval stále to čo chce a top veci ,že to je teda IN, tak by som musel pracovať 47,5 hodiny denne, 74 dní do mesiaca ...
od decka počúvam jednu hlášku že :
tumáš hušle a nauč še hrac,
jak še naučiš ,pric zamnu a kupim ci aj struny

tane aj pejc
KamilB- Dôveryhodnosť 1
carson
chcel by som si kúpiť http://www.rc-auta.eu/component/virtuemart/rc-auta/rc-auta-na-spalovaci-motor/silnicni-modely/silnicni-modely-1-10-a-1-8/carson-110-cv-10-vw-scirocco-4wd-24ghz-rtr-395836-detail?Itemid=524 no neviem ci je kvalitny a ci sa oplati ?
majky02- Návštevník
- Počet príspevkov : 3
Ahoj,
aku mas cenovy strop?
aku mas cenovy strop?
Subie- Dôveryhodnosť 2
- Počet príspevkov : 2553
Vek : 26
Subie napísal:Ahoj,
aku mas cenovy strop?
cca. 250€
majky02- Návštevník
ak chceš auto na spalovací motor tak moja prvá otázka je:
rozumieš ty alebo tvoji blízki spalovacím motorom? ak nie tak nato zabudni
a ďalší problém je že autá tejto velkosti a značky sú v západnej európe v kategórii hračky, to znamená pokazí sa a ide do smetia, mám už pol roka na servis jedno také auto od carsonu, samozrejme po naladení išlo auto ako raketa, ale nie dlho, zomlelo mu tam jedno ozubene koleso a div sa svete carson , teda ani RCauto.cz ho nemajú v ponuke, čiže do smetia ide cele auto
keď už chceš spalovák tak doporučujem buggy, viac vydrží ako cestné a mnimálne 1/8 , 1/6, značku takú aká je bežne v modelárskych velkoobchodoch, Rc auta eu nieje velkoobchod, on si sám vozí autá z nemeckého mega obchodu typu Conrad, alebo ako Alza u nás, všetko sú to lacné hračky
a ďalší problém je že autá tejto velkosti a značky sú v západnej európe v kategórii hračky, to znamená pokazí sa a ide do smetia, mám už pol roka na servis jedno také auto od carsonu, samozrejme po naladení išlo auto ako raketa, ale nie dlho, zomlelo mu tam jedno ozubene koleso a div sa svete carson , teda ani RCauto.cz ho nemajú v ponuke, čiže do smetia ide cele auto
keď už chceš spalovák tak doporučujem buggy, viac vydrží ako cestné a mnimálne 1/8 , 1/6, značku takú aká je bežne v modelárskych velkoobchodoch, Rc auta eu nieje velkoobchod, on si sám vozí autá z nemeckého mega obchodu typu Conrad, alebo ako Alza u nás, všetko sú to lacné hračky
KamilB- Dôveryhodnosť 1
KamilB napísal:ak chceš auto na spalovací motor tak moja prvá otázka je:
Diki za nazor. A ku značku my teda odporúčaš alebo pripadne pošli nejaký link :)
majky02- Návštevník
kedže máš strop 250€ tak nieje čo radiť

KamilB- Dôveryhodnosť 1
Ale nepovedal , ze chce IBA spalovaci a nevrav, ze do 250 e nenajde nieco kvalitnejsie na elektro....
Subie- Dôveryhodnosť 2
- Počet príspevkov : 2553
Vek : 26
Strana 13 z 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13

» Auta 1/16
» Užitočné odkazy
» Expedičný stan na strechu auta
» Pasujú všetky karosérie na všetky podvozky?
» R/C auto na drift pomoc
» Užitočné odkazy
» Expedičný stan na strechu auta
» Pasujú všetky karosérie na všetky podvozky?
» R/C auto na drift pomoc
Strana 13 z 13
Povolenie tohoto fóra: